25Jul 2013
Jul 25, 2013

Nieuwe Website

Welkom op de nieuwe website van Deboyser Agencies. Wij zijn al jaren actief op internet maar een website heeft al die tijd nog apparatenontbroken. Maar hij is er nu dan toch echt. De doelstelling van deze website is de Belgische herenmode zaken informeren over de merken die wij voeren.

In samenwerking met de knapstemanvannederland zijn wij tot deze website gekomen. Deze website is ook te bewonderen met een telefoon of een tablet. Maar natuurlijk ook op uw pc of laptop. Natuurlijk is er rekening gehouden met alle bekende browsers zoals Explorer, Chrome, Firefox, Opera, Netscape en Safari.

DeBoyser Agencies wenst u dan ook veel surf plezier toe. Mocht u vragen en of opmerkingen over onze nieuwe website kunt u  natuurlijk altijd even contact opnemen.

Comments: 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>